torsdag 17 september 2009

Var är bloggmotivationen?

JA, var är bloggmotivationen, för den är inte här i alla fall.

Här hemma hos oss är det många funderingar just nu. De handlar om Emma och dagis. Dagisveckan har varit jobbig för lillgumman. Den har också varit jobbig för två föräldrahjärtan som inte gillar att se, eller höra om en ledsen och gråtande liten. Som förälder har man inte mycket inblick i vad som händer ens barn under dagarna på dagis. Ibland kan det vara svårt, både för föräldrar och personal, att avgöra om det är ett trostigt barn eller ett uppriktigt ledset barn man har framför sig. Går inte in på detta djupare här och nu.

Nu sover tröttisen och jag ska se på Idol snart.

Imorgon tar vi tidigt fredagsmyyys.

KRAM på er!

3 kommentarer:

Kickijordan sa...

Nämen stackars liten tjej.

Hon som alltid brukar vara så glad.

Hoppas att det snart blir bättre.

Kram till Er alla! // Kicki

frökensöt sa...

ja jag har ju inte den problematiken ännu, man jag förstår att det måste göra ont i hjärtat..har det skett nån förändring på hennes dagis som gör att hon blivit ledsen? hoppas det löser sig kram

Kristin sa...

JA usch det är inge kul! Idag var det glada toner här hemma. Hon sa tom att hon vill till dagis! Skönt. Det har skett en del föränndringar på dagis... ny fröken(speciell fröken) och sen var Emma sjuk och hemma hela förra veckan. Flera faktorer blev en soppa som förhoppningsvis klarnat lagom till fredag :-)