söndag 1 februari 2009

Helgen som gått, och fortfarande pågår såsmått

Lördagen började med två timmars städande på ICA, men sen var det ledigt. Vi åt en lunch som näringsexperter skulle sätta i halsen av... något sötad youghurt, flingor som anders köpt för att var en humla på paketet inte för att det innehöll en hög med socker, lite palle kuling, en apelsin, och kall falukorv, sen toppade vi det med chokladmoussé. Hmmm... man får ju dåligt samvete(, vad lär vi ungen??!!!

Sen tog vi skridskorna och gjorde en jungfrufärd på isen, för min del för i år och för Emmas del den första gången i livet. Att lära sig åka skridskor är inte en lätt grej, och att man är två gör det inte lättare. Emma kämpade på och lyckades stå själv och ta sig fram lite, lite. Det bästa med det hela är att Emma inte blev skrämd av upplevelsen att inte ha fotfäste, utan vill göra det igen Efter denna upplevelse körde vi anders till Nolia, och sen for jag och emmastan. Det blev tre klänningar/tunikor, lite scrappgrejjer, ett par pilgrim örhängen... det var ju rea!









Idag, söndag, har andres haft cup hela dagen, vi som blev kvar hemma har åkt pulka med grannflickan Elin och hennes mamma. Sen har vi joxat på hemma, bland annat badat tillsammans. Emma tyckte att det var okej för henne att hälla hinkar med vatten över mig, men jag fick inte hälla över henne... vi hade kul iaf.

Inga kommentarer: