söndag 15 februari 2009

Helgen som gick


I fredags var Emmas dagis stängt så jag fick skippa skolan och vara hemma. Fredagen var en riktigt bra dag. Vi vaknade upp med en gnistrande vinterdag utanför fönstret, Emma var på strålande-sötnos-pratkvarn humör och vi visste att idag skulle flera favoritpersoner komma på besök, nämligen Elias, Nils och Erika på förmiddagen och senare Mommo, Hans och hans fru Reza. Första gänget kom, åt plättar och lekte. Det är verkligen kul att se hur Emma och Elias leker och diskuterar med varandra. Efter detta gick jag och emma ut på en promenad i det fiiina vädret och emma passade på att ta en lång tupplur i vagnen. Jag hann städa upp innan det var dags för nästa gäng att komma.

Så kom de och emma var verkligen upprymd av besöket. Helgen har varit jättefin på alla sätt. Mommo har sovit i Emmas säng, Hans och Reza i uthyringsrummet. Vi har varit ute i fin-vädret, ätit, besökt affärer och en loppis. Här följer några bildbevis.

Minus tio grader, gnistrande snö och klarblå himmel!

Emma lyser i sin pulka.

Såhär ser det ut i Röbäck. Här finns MÅNGA hästar.

Emma på vår bro. Solen sken, men vi hamnade visst i skuggan.

Mommo läser för Emma. MYS
Emma bakar, mommo dricker kaffe och Reza är imponerad av bakverken.









Eftersom mamma brukar läsa bloggen så vill jag passa på att tacka för de tidiga födelsedagspresenterna och en fin helg. Vi kommer till luleå den 20 mars. PUSS och KRAM!






Inga kommentarer: