söndag 8 mars 2009

Heldag med familjen Å


Efter en lång dag var det dags att gå till sängs.

Man blir törstig av att leka.

Fika i backen.

Påväg till Bräntisbacken.

I lördags hade Anders match på morgonen. Jag och Emma satte oss ned och pysslade på förmiddagen. Emma ville göra en snögubbe, men vi hade ingen kropp. Eftersom vi inte hade några planer för dagen bestämde vi oss för att åka buss till stan och se om vi kunde hitta en kropp till snögubben. Innan vi skullr bege oss plingade det till på MSN. Det var Erika som undrade om vi ville förlja och åka pulka på Bräntis, en slalombacke här i Umeå. Det hela slutade med att vi bestämde att vi skulle komma förbi dem och sedan fara till backen. Efter backen siktade vi på att laga middag hos dem.



Nu rullade en lång dag igång. Jag och Emma for till stan, sen hem för att sätta ihop snögubben, sen bar det av till backen. Det visade sig vara riktigt kanonväder och turen till backen blev lyckad och uppskattad. Aktiviteterna efter det blev matlagning för vuxna och mycket lek för små. Tillställningen utveckade sig till att vi sov över. Typiskt nog fick Emma ngt som liknar magsjuka under natten. Inte kul alls. Hoppas verkligen att alla andra slipper att bli sjuka!Bilderna visar en mycket lyckad dag i tidsmässigt omvänd ordning.

Emma och Elias imponerade på alla, ja alla vuxna iaf, under gårdagen. De lekte underbart bra, med fin kommunikation och turtagning. KUL ATT SE!

Idag, söndag har Emma spytt en gång till på morgonen, men efter det har hon druckit mycket vällning som hon fått behålla. Hon verkar inte må så dåligt för hon har lekt bra hela dagen.

Inga kommentarer: