torsdag 12 mars 2009

Farmor och farfar på besök

Igår anlände Anders föräldrar, Emmas farmor och farfar, till Umeå med sin lilla bil. Emma blev glad, och vi andra med såklart. Emma har länge planerat att hon skulle bjuda farmor och farfar på fika på sitt rum. Hon bjöd på bokstavskex och vatten. Ett riktigt kalas.

Idag har Emma varit hemma från dagis för att hålla besökarna sällskap. Mamma och pappa for till skola respektive jobb och som det låter har dagen här hemma flytit på fint. Emma har sysselsatt farmor och farfar med många olika lekar och även demonsterat ALLA sina leksaker och böcker.

För mig och Anders är det skönt att ha Sture och Anita på besök eftersom de lagar mat och säger att vi ska gå och vila. De underlättar vardagen helt enkelt! Sen får man inte glömma att nämna att de är de trevliga också.

Idag tyckte Emma tydligen att farfar behövde vila. Hon bäddade med sina små täcken på sin säng och gick och hämtade farfar med orden; Kom farfar så får du sova på min säng. Så bäddade Emma med sin farfar under sina två små täcken. Farfar verkade trivas bland Emmas gossesdjur och tog Emma på orden och somnade i tjugo minuter.

Inga kommentarer: