lördag 20 juni 2009

Midsommar

Och så kom dagen då allt vänder och vi än en gång går mot mörkare tider. Dagen till ära var jag uppe med tuppen halv sex för att städa på ICA. Hann också med lite basket med två gamla lagkamrater. Väldigt kul att känna lite på basketbollen. Det var mer än ett år sedan jag hade på mig basketskorna. Ska fara till hallen på tisdag igen då det förhoppningsvis kommer mer folk och tränar.

Vi hade tänkt fara och dansa runt en midsommarstång under dagen, men vi var så trötta så vi bestämde oss för att ladda inför kvällens tillställning hos Dan och Johanna istället. Vi laddade med en familje-tupplur a´1-5 timmar. Sedan bar det iväg till tomtebo.


Midsommarkvällen spenderades som sagt hos Dan och Johanna, och deras killar Love och Leon. Där fanns även Axel, Olivia och Alexander med föräldrar. De andra mammorna hade träffats innan och planerat en storartad meny. Alla fick bidra med några "rätter" och resultat var verkligen gott. Alla åt ute på altanenmed god aptit. Solen sken, men allt eftersom blev det allt kallare. Huttrandes gav vi upp och flyttade in för att fika. Barnen lekte fint och vi blev kvar långt efter läggdags. En av de fina, och goda, sommartårtorna.
Prisutdelning till barnen.
En mycket trevlig midsommarkväll! Tack alla fina föräldrar och barn.
Hoppas ni som läser också hade en fin midsommar!

Inga kommentarer: