lördag 6 mars 2010

Hej!

Mer än en vecka sedan sist.

Har hunnit med en del sedan sist. Vissa saker är mer roliga och minnesvärda. Att Emma varit rätt så rejält sjuk i veckan och inte varit en minut på dagis hör till det mindre minnesvärda. Mer minnesvärt är att vi fått träffa och följande: Julia och hennes söta Tyra-bebis, Emmas morfar, Linda från Finland, Galatia och hennes små killar Vide och Adrian, Axel och Olivia med familj. Jag har också fått träffa patienter och handledare på praktiken och det är sannerligen något jag minns.

I dag har Linda, Galatia och hennes två söner varit här. Adrian är sex år. Kul att leka med en storkille tyckte Emma. Supersött när Emma insisterade på att få en kram av sin nya vän när sällskapet skulle åka.

Nu är Emma så gott som frisk och vi ser fram emot en vanlig veckan. Eller det är inte en helt vanig vecka, det är en sportlovsvecka. För Anders innebär det mindre jobb, för Emma innebär det sporttema på dagis och för mig innebär det promenader i logopedkorridoren.

Tack och hej!

1 kommentar:

frökensöt sa...

LÅter som en händeserik veckabåde bakom och framför er! Viggo har feberyrat med 40 grader trots panodil, obehagligt..men idag är han som vanligt!MEn då lyser inte solen typsikt. HA en skön söndag! KRam