söndag 2 maj 2010

Sköna söndag

Jo då idag är det söndag.

Vi är lediga hela bunten, läs familjen. Emma har önskat att vi ska besöka det nya leklandet i stan, busplaneten. Emma hade fått nys om busplaneten genom en dagiskompis, som hade gett en detaljerad förklaring om vad denna busplanet. Vi var inte sena på att haka på Emmas förslag till aktivitet. Busplaneten var något mindre än Leos lekland(ett annat lekland här i stan). Det fanns en klar fördel; en trappa ned ligger ett köpcenter. Såklart passade jag på att avvika en stund för att kolla vår-utbudet i butikerna. Hittade inget i klädväg. Emma(med hjälp av oss vuxna) hittade ett par söta stövlar, och ett par "crocs" för en mycket billig penning.

Nu är vi hemma. Emma somnade på soffan och Anders för och kollade på en fotbollmatch. Jag sitter ner en stund. Sen ska vi nog gå ut en stund.

Emma har fått en ny cykel som hon är mycket stolt över.

Under veckan har vi haft vår redovisning av projektplanen. Redovisningen skedde i en åhörarsal, med en scen och talarstol. Rätt nervöst att gå fram och ställa sig och presentera vårt arbete för den etiska panelen.Det gick bra faktiskt. Panelen hade inte så mycket anmärka på och jag kände mig faktiskt förvånansvärt bekväm i denna ovanliga situation. En bra känsla inför kommande slutredovisning(opponering) av projektet.

Nu väntar snabbröjning i köket...

2 kommentarer:

Kickijordan sa...

Visst är det klockrent med busplaneten, shoppa & leka i ett, sånt gillar jag!

Visst är det härligt att våren äntligen är här?!

Njut av det som är kvar äv den sköna söndagen. Kram kram Kicki

frökensöt sa...

här ligger ju leos på storheden = nära till flera butiker!