tisdag 19 januari 2010

Tjolahopp tjolahej

En helg har gått och nästan halva veckan.

I helgen gjorde vi ett fantastikst fynd. Det var inte en jacka eller ett hus. Det var en lååång pulkbacke. En alldeles perfekt pulkbacke. Vid ett sandtag några hundra meter från vår dörr ligger den. Fantasktik upptäkt. Annars har helgen dominerat av plågor från det oralaområdet. Anders åkte på en riktigt plågsam tandvärk under fredagen. Det hela slutade i rotfyllning på måndagen. Jag kunde nästan mäta mig med Anders plågor då jag fick dras med två blåsor i munnen.

Veckan som dragit igång innebär en ny kurs för min del. Stamning. Som examnination på denna kurs har vi salstenta. Detta är den näst sista på hela utbildningen. En klasskompis hade räknat ut att vi läst hela 50 kurser. Visst är vi duktiga!? Känns otroligt att tentaskrivandet snart är över.

2 kommentarer:

frökensöt sa...

slitet närmar sig sitt slut! måste kännas skönt! Viggo älskar att åka pulka!synd bara att vi haft så kallt, men nuär det jumer humant ute.ville köpa en sån där madrass vi hade på skolan du vet. men 500 kr! shit trodde inte de var så dyra. nu lite amma, lite teve och hoppas på sova, natt natti!

Kickijordan sa...

Vi har varit i samdtaget ett par gånger med Tindra, men då mest sommartid. Men sedan fick vi höra att många hundar blivit ormbitna där. så då slutade vi. Men på vintern är det ju ingen fara för ormar.
Nu kan vi också ta dit både hund, barn & pulka.

Rotfyllning- stackars Anders, vet hur det känns- usch!

Sköt om Er!