måndag 14 december 2009

Uppdatering

Har varit dålig på att uppdatera. Fullt upp med aktiviteter och skolarbete. I helgen har vi grejjat på med lite allt möjligt. På lördagen var en sväng på Rusta och köpte sånt där onödigt med nödvändigt.Efter det fick vi besök av Nordvall och hans flickvän. Har fått låna en kamera av dem. Tack för det! Söndagen spenderades hemmavid medan en snöflinga eller två dalade ned utanför fönstret. Mot kvällen tog jag och Emma en tur till tegskyrkan. Emma var nervös inför detta. Hon menade att hon inte ville gifta sig och byta namn. Hon ville bara heta Emma hela tiden sa hon. Vi inser att vi pratat om att man gifter sig i kyrkan och att man får byta efternamn då. Väl i kyrkan fick vi höra en duktig kör och se hela två luciatåg. Vackert, stämningsfullt och uppskattat. På vägen hem svängde vi förbi Kicki (kickijordan) för att lämna blogg-vinsten och kika lite på lilla Linn. Som för övrigt blivit stora tjejen. Kryper och allt.

Ja det var helgen det.

I dag har vi varit på luciatåg på Emmas dagis! Sååå söta var barnen. Tyvärr fungerade inte kameran, lite batterier, och jag hade även glömt att byta skiva i filmkameran. En bild blev det totalt. Nå ja, fint var det. Emma såg ut att trivas och sjöng ibland mycket och ibland mindre.

Imorgon ska vi ta ett nytt steg. Emma ska följa med en kompis hem direkt från dagis. Hon är väldigt laddad. Ska bli kul att höra hur det går. Kompisens mamma hämtar vid ett och sen ska kidsen få leeeka.

Ha det gott alla!

2 kommentarer:

frökensöt sa...

Mysigt med lusse i kyrkan, vi fick nöja oss med lucia morgon på svt, men fint det med! Glögg och peppisar til frukost undra just vad anna skipper skulle säga om detta ;) Du har otur med kamerorna du..trist. Ja snart får man verkligen passa sig för vad man säger de är ju som små svampar! kram och sov gott

frökensöt sa...

Ja visst är det så att det positiva utmanövrerar det jobbiga tillslut! Annars skulle vi nog inte skaffa fler barn ;) vågar knappt säga högt att vi haft en bättre natt, långt ifrån bra men bättre! Och min räddning är just nu att Björn tagit ledigt 4 veckor. Kram på er hoppas ni får en vit jul här ser det ut som att det kan stämma! 19 minus och snö!