söndag 6 december 2009

Lite om helgen

Helgen har gått i julens tecken...
Vi har bakat pepparkakor, klätt julgranen och varit på julfest.




I lördags var vi på julfest med mamma-gänget som formades när barnen var nykläckta. Då hade vi sammanlagt fem småkottar, numera är kottarna åtta stycken. Det blir rätt livat med åtta barn och inte minst nio vuxna i ett och samma hus. Festen ägde rum hos fam åberg/karlsson och där fanns verkligen julstämning. En bamsegran att som kronan på verket. De större barnen lekte superbara på Elias och Nils rum, medan de mindre hängde med oss vuxna. Det blev mycket gott fika och en julklapp var åt barnen. Tack alla fina för en fin eftermiddag!
Efter festen for vi och hämtade upp Emma, dvs min vän basket-Emma, i baskethallen. Det hade nämligen match mellan Luleå basket och Comets. Fick prioritera bort matchen för julfesten. Emma följde med hem till oss och åt middag. Lill-Emma ville gärna sitta brevid Emma vid boret och sa att det var Emma-gänget som satt där. Emma gillar Emma skarpt. När Emma gått konstaterade vår Emma att "Emma är min kompis, jag känner henne".
Nu väntar en hektiskt vecka i skolan. Tenta på fredag och en massa skrivande på projektarbetet.
Nu ska här sovas lite!
KRAM


3 kommentarer:

Kickijordan sa...

Du missade ingenting! Basket ska man inte titta på när ett lag är SÅ mycket bättre än det andra. Det roliga med basket försvinner då.
Jag satt i sek & hade jäättteee tråkigt!

Din julfest med mammagruppen lät mycket roligare.

Kram Kicki

frökensöt sa...

Har inköpt saffran så att jag hoppas kliva upp en morgon och den har magsikt förvandlat sig till bullar över natten ;) gott med peppisar och kul med julfest! Kan sakna mamma grupp lite, har ju nära vänner med barn, men vi gick aldrig föräldra utbildningen då vi var borta mycket så det blev aldrig någon sån grupp. Kul att ni håller ihop!

frökensöt sa...

Håller med dig Kicki, inte kul när ett lag utklassar det andra!