söndag 13 juni 2010

Bröllop, tivoli och fotbollsmatch

Ännu en helg har kommit och gått.

Linnea och Daniel har gift sig. Vi hade turen att bli bjudna. Vigseln var jättefin och hjärtlig och festen supertrevlig. Det var inte bara vi vuxna som hade skoj. Barnen lekte jättefint och hade tom en egen hörna med massor av pyssel.
TV fanns det också.

Vackra brudparet.
Förutom det fina bröllopet har helgen också innehållit två besök på tivolit som är i stan. Det var med skräckblandad förtjusning Emma åkte runt i småbilar, luftballonger och hajar. En bra aptitretare inför sommarens tripp till Göteborg och Liseberg.
Jag och Emma har också varit på den första Tegsmatchen för säsongen. Det var på tiden. Vädret var fint och Teg vann med 3-0 mot Piteå. Emma underhöll sig själv och jag lyckades se alla tre mål. Inte fy skam. Så härligt att Teg fick vinna, det är de värda!
Måste också tacka för alla fina kommentarer här på bloggen, TACK!
Nu ska jag fixa matlåda inför morgondagen.


1 kommentar:

frökensöt sa...

vad fina ni är!! klänningen du sytt var ju bara så söt! Angående städ så är detta ne firma som specialiserat sig på hemstäd, flyttstäd, storstäd och fönsterputs. under första mötet så frågade jag hur de städar och då radade de upp en massa, men sen har de aldrig städat så och när man pratar med honom som äger det så ändras vilkoren hela tiden men ändå lovas det att vi ska få som vi vill ha det?? Jo vi letar efter annat å andra sidan så mår liv så mycket bättre nu att vi kan städa själva tror vi ;)